Posvet o socialni ekonomiji 19.4.2021 (Social Economy Roadmap)

Vabilo na online posvet o socialni ekonomiji (Social Economy Roadmap)

Ponedeljek, 19.4.2021 ob 15. uri na ZOOM

V združenju Socialna ekonomija Slovenije smo prejeli povabilo na posvetovalni sestanek oz. okroglo mizo o socialni ekonomiji z evropskim komisarjem za delovna mesta in socialne pravice Nicolasom Schmitom, ki ga je predsednica Evropske komisije pooblastila za pripravo akcijskega načrta za socialno ekonomijo.

Hkrati so ta teden Ekvilib Inštitut, zadruga Buna in socialno podjetje Skuhna pripravili posvet o Evropskem akcijskem načrtu za socialno ekonomijo Social Economy Roadmap, ki ga je objavila Evropska komisija, z namenom oblikovanja odziva na podlagi nekaj inputov udeležencev.

Originalni dokument

Ker obe navedeni aktivnosti nagovarjata isto tematiko, želimo pridobiti še inpute članov Združenja Socialna ekonomija Slovenije in sicer v obliki online posveta v spletnem orodju.

Online posvet o socialni ekonomiji (Social Economy Roadmap) bo potekal v ponedeljek, 19.4.2021 ob 15. uri na spletnem orodju ZOOM. Srečanja se lahko udeležite na tej povezavi.

https://us02web.zoom.us/j/84833437658

V kolikor želite dodati svoj input pa se srečanja ne boste mogli udeležiti, ga lahko pošljete tudi na maila miro.mihec@socialnaekonomija.si in sebastjan.pikl@socialnaekonomija.si do torka, 20.4.2021.

Info: 041 710-277

Nazaj na vrh