Vabilo: COOPilot: Usposabljanje s področja zadružništvo in podjetništva

COOPilot: Usposabljanje s področja zadružništvo in podjetništva za mlade

Slovenske Konjice, 2 – 3 FEBRUAR 2018

Vabljeni na brezplačno usposabljanje s področja zadružništva in podjetništva za mlade.

Dogodek je del evropskega projekta COOPilot, ki ga vodi konzorcij 11 partnerskih organizacij iz 9 EU držav in poteka od aprila 2017 do marca 2018. Cilj projekta je ponuditi inovativni odgovor na izzive brezposelnosti mladih v EU, s spodbujanjem zadružnega podjetniškega duha preko izobraževanja in usposabljanja.

V Sloveniji je projektni partner Mladinska zadruga Kreaktor, ki v sklopu predsedovanja Slovenije državam članicam Evropske unije na področju socialne ekonomije ter v sodelovanju s špansko fundacijo Fundacion Escuela Andaluza de Economia Social pripravlja brezplačno usposabljanje s področja zadružništva in podjetništva za mlade, ki bo potekalo v petek, 2. februarja in soboto 3. februarja 2018 v prostorih Prireditvenega centra Patriot (Žička cesta 4a, 3210 Slov. Konjice).

Usposabljanje bo temeljilo na predavanjih in na delavnicah s področja zadružništva in podjetništva.  Celoten program usposabljanja lahko najdete tukaj.

Udeležba na usposabljanju je brezplačna, nanj pa se je potrebno predhodno prijaviti. Prijava na usposabljanje je mogoča preko spletnega obrazna, ki ga najdete na: www.kreaktor.si/COOPilot/

 

Vljudno vabljeni!

Več o evropskem projektu COOPilot in kontakte spodnjih partnerjev lahko najdete na: www.coopilot-project.eu

Nazaj na vrh