Vprašalnik o spretnostih in zaposlovanju socialnih podjetij

Vprašalnik, ki ga objavljamo, je del projekta “Načrt za sektorsko sodelovanje pri spretnostih in zaposlovanju socialnih podjetij” (B-WISE), kiga v Sloveniji izvaja ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje.

Projekt B-WISE je sofinanciran iz programa EU Erasmus+ in ima za cilj razviti evropsko strategijo za obravnavanje potreb po spretnostih, zlasti v zvezi z digitalnimi veščinami, v socialnih podjetjih za integracijo pri delu (WISE).

Projekt B-WISE je namenjen potrebam po sposobnostih delavcev s potrebami po podpori, njihovega podpornega osebja in njihovih menedžerjev.

Projekt spodbuja tudi privlačnost sektorja WISE kot izbire poklica in ozavešča o pomenu uporabe digitalnih tehnologij za podporo delavcem – pri katerih obstaja večja nevarnost, da bodo izključeni s trga dela – pri zaposlitvi.

VPRAŠALNIK je dostopen na tej povezavi.

V zameno za izpolnitev tega vprašalnika lahko prejmete rezultate. Na koncu vprašalnika je potrebno navesti svoj e-poštni naslov.

KONTAKT

ŠENT – Slovensko združenje za duševno zdravje, barbara.dolnicar-teul@sent.si, 051 368-178, https://www.sent.si/index.php?m_id=b_wise

Za več informacij obiščite: www.bwiseproject.eu.

Nazaj na vrh